Zwanger? Op deze plaatsen krijg je een babypakket vol gratis producten

Terwijl je kindje zich in jouw buik klaarmaakt om de wereld te ontdekken, heb jij enkele maanden de tijd om je voor te bereiden op zijn of haar komst. Verschillende merken en winkels helpen je daarbij, met een box vol kortingsbons, producten en staaltjes die je gratis kan ophalen.

Kruidvat: Blije Baby Voordeel
Vraag eerst een Kruidvat-voordeelkaart aan als je nog geen hebt, duid in je persoonlijke profiel aan dat je in verwachting bent en klik dan verder naar ‘Jouw Baby & Mama voordeel’. Twee maanden voor je uitgerekende datum ligt jouw goodiebag klaar in een filiaal naar keuze.

Cadeaupakket van Baby-dump
Bij Baby-Dump hoef je enkel deze bon ingevuld af te geven en dan krijg je een doosje in ruil. ‘Helemaal gratis, zonder reclame en geen koopverplichting’, zo hebben we het graag.

De Roze Doos
De Roze Doos ‘Mijn zwangerschap’ is zowat het meest gekende cadeaupakket. Als je nog geen exemplaar ontvangen hebt bij je apotheek of gynaecoloog, mag je ‘r zeker naar vragen. Wie zich daarna registreert, krijgt ook de vervolgdozen: ‘Mijn geboorte’, ‘Mijn eerste maanden’, ‘Mijn eerste verjaardag’ en ‘Mijn eerste schoolherinneringen’.

Colruyt ‘baby aan boord’
Van plan om een babyborrel te organiseren? Of ontvang je liever bezoek thuis? Colruyt schenkt je een cadeaupakket vol hapjes en drankjes ter waarde van 40 euro om samen met vrienden en familie te klinken op de komst van je kleintje. Daarnaast krijg je ook twee BabyAanBoord-dozen vol staaltjes en kortingsbonnen, én leuke mijlpaalkaartjes

Babyboom
Ook de naam Babyboom duikt al snel op als je zwanger bent. Het eerste geschenkpakket krijg je van zodra je zwanger bent, en nadien volgen nog vijf andere zakjes. Gewoon even inschrijven voor de nieuwsbrief en dan kan je jouw pakket gratis ophalen.

Greenkit: de ecologische ontdekkingsdoos
Meer en meer mama’s kiezen bewust voor meer duurzame producten, en dankzij de Greenkit ontdekkingsdoos kan je enkele merken ontdekken en uitproberen. Gewoon even surfen naar de website om te kijken bij welke vroedvrouw of mamacentrum je de doos kan ophalen.

Multipharma: Bambino & Co
Ben je zwanger of is jouw baby jonger dan één jaar? Dan kan je je inschrijven voor het coachingprogramma Bambino & Co. Zo krijg je niet alleen een maandelijkse nieuwsbrief op maat van jouw kindje, maar ook een gratis babybox. Registreren kan in de filialen van Multipharma.

Lees ook:
De leukste (gratis) apps voor als je zwanger bent
Inspiratie: Zwangerschapsaankondigingen
Wat is zwangerschapsmisselijkheid en wanneer moet je naar de dokter?
Mag je tijdens je zwangerschap blijven werken?
Zwangerschapskalender: wat mag je wanneer verwachten?

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Zwanger? Op deze plaatsen krijg je een babypakket vol gratis producten
Sluiten