Mama & papa 27 Jul 2019 Paulien

Binge-alarm: seizoen 2 van Workin’ Moms staat op Netflix

Zin om je gedachten te verzetten en even niet aan je bolle buik te denken? Seizoen 2 van Workin’ moms staat op Netflix en is de ideale afleiding tijdens je zwangerschap of zwangerschapsverlof.

Workin’ Moms

De serie volgt vier vrouwen die constant de perfecte balans zoeken tussen carrière, liefde en het moederschap. De vier vriendinnen steunen elkaar en proberen niet te oordelen wanneer de andere iets fouts doet. De serie schuwt de moeilijke onderwerpen niet en vertelt verhalen over postpartum depressie, ongeplande zwangerschap, identiteitscrises en promoties ten koste van het gezinsleven.

De hoofdpersonages

Kate is de licht ongeorganiseerde maar dapperste moeder van de bende. Ze wordt geconfronteerd met een heleboel belangrijke levensbeslissingen. Ze vertrouwt op haar beste vriendin Anne om haar te helpen bij deze beslissingen. Anne is moeder van twee en psychiater en ook zij staat voor een grote uitdaging in haar gezinsleven.

De lieve en onvoorspelbare Frankie is het zonnetje in huis en zorgt altijd voor een vrolijke noot, hoewel ze zelf ook heel wat liefdesproblemen heeft. En dan is er nog Jenny, die op zoek is naar iets nieuws in haar leven.

Waarom je nu moet kijken!

Workin’ moms is anders dan de andere series over mama’s. Geen enkel onderwerp is taboe en er wordt niets verbloemd voor de kijker. Werken combineren met kinderen is een uitdaging en is voor iedereen anders. En dat kan elke moeder begrijpen. Een herkenbare serie die je een hart onder de riem steekt met een stevige dosis humor. En er zijn al 2 seizoenen, dus bingen maar!

Workin’ Moms Season 1 Netflix Trailer

Workin’ Moms the new Netflix/CBC comedy series is now streaming on Netflix. See what else is new: https://www.whats-on-netflix.com/whats-new/ “Maternity leav…

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Binge-alarm: seizoen 2 van Workin’ Moms staat op Netflix
Sluiten