Mama & papa 3 Nov 2019 Paulien

Video: hoe een nacht met jonge kinderen er écht uit ziet

Dat je kleine nachtavonturiers af en toe zorgen voor flink wat slaaptekort moeten we je niet vertellen. Blogger Melanie Darnell vat het mooi samen: ‘Het ouderschap houdt niet op wanneer de zon ondergaat’. 

De blogger legde in een time-lapse video vast hoe de nachten van een ouder er écht uitzien. Geen wonder dat je zo moe bent als de wekker ’s ochtends afgaat (lees: als je kind ’s ochtends zijn keel open zet).

Met duct tape plakte ze een camera op het plafond boven haar bed om een van haar vermoeiende nachten eens vast te leggen. En jawel, de video ging binnen no time viral..

Why Moms Wake Up Tired | Brutally Honest Overnight Time-Lapse

Husband was traveling for work and this was my night. Subscribe to this channel https://www.youtube.com/c/fitmomma Find me on Instagram https://www.instagram.com/fitmomma4three/ My husband is traveling for work, my 10 Months old still isn’t sleeping through the night and my 2 year has an ear infection.

De eerlijkheid van de video werd door heel wat mensen met liefde ontvangen. Het is een hart onder de riem voor vele ouders. En laat nu net dat het doel van Melanie Darnell geweest zijn.

‘Ik wilde moeders over de hele wereld laten zien dat ze niet alleen zijn wanneer ze middenin de nacht in het donker wakker liggen met hun kleintjes. We delen deze ervaring van het ouderschap met z’n allen.’

De volgende keer dat een kinderloze vriend of vriendin niet begrijpt waarom jij alweer loopt de gapen, toon je hen gewoon dit filmpje. Dan zullen het wel snappen.

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Video: hoe een nacht met jonge kinderen er écht uit ziet
Sluiten