Baby 16 Nov 2019 Paulien

Van Oreo’s tot gameboy’s: 7 originele bijtringen voor baby’s

Als je baby tandjes krijgt, kan dat voor ongemak zorgen. Gelukkig biedt een bijtring verlichting. Al die saaie versies beu? Deze hieronder zijn best leuk! 

Oreo

Baby’s zijn om op te eten en geef maar toe: van Oreo’s kun je ook niet afblijven. Geef je onweerstaanbaar schattige baby een Oreo-bijtring en je hebt een totaalplaatje waar je niets anders bij kunt doen dan smelten. En zin krijgen in een Oreo, dat ook.

oreo bijtring

Voor een Oreo-bijtring betaal je 13,50 euro.

Retro-Nintendocontroller

Peuters steken alles in hun mond, inclusief de afstandbedieningen die talrijk uitgestald liggen op je salontafel. Geef ‘m daarom zijn eigen bakske met knopkes in de vorm van deze Nintendo Gameboy. Jij kiest weer wat je op televisie ziet, je kind heeft iets om op te knabbelen zodat die vervelende pijn van groeiende tanden wordt ingeperkt.

gameboy bijtring

Voor z’n ‘eerste’ Nintendo Gameboy betaal je een kleine 9 euro.

Wortel

Twee handige handvaten, felle kleuren en een leuk design. Meer moet een originele bijtring voor baby’s niet hebben en dat bewijst deze wortel. Of de ogen van je kindje er beter mee worden is wel niet duidelijk.

wortel bijtring

Een wortelbijtring kost je zo’n 4 euro.

Watermeloen

Nog zo’n gezond uitziende bijtring is deze watermeloen-bijtring. Volgens de beschrijving zou dit exemplaar de koude uit de diepvriezer extra lang vasthouden waardoor je kleintje er lang plezier aan beleeft.

watermeloen bijtspeeltje

Wil je je kleintje zo’n watermeloen-bijtring geven? Dan betaal je zo’n 4 euro.

Aardbei

Ook deze aardbei-bijtring heeft een speciale eigenschap: hij vibreert. Op die manier wordt het tandvlees van je baby zachtjes gemasseerd. Een beetje zoals jij die met je vinger over zijn tandvlees wrijft, maar dan automatisch dus.

aardbei bijtspeeltje

Voor een aardbei-bijtring tel je 10 euro neer.

Helikopter

Een stoere helikopter die dankzij het ingenieuze ontwerp heel makkelijk te grijpen is. Wedden dat je kleintje die overal mee naartoe neemt?

helikopter bijtring

Een helikopter-bijtring kost 13,99 euro.

Borst

Waar knabbelt je baby het liefst op? De borst van mama natuurlijk. Maar dat is voor mama niet altijd zo aangenaam. De oplossing zijn deze bijtringen die op een borst lijken. Ze bestaan trouwens in twee varianten, zodat je zo dicht mogelijk bij de kleur van mama’s borst kunt blijven. Klinkt gek, ziet er grappig uit en dat is het ook.

bijtspeeltje tepel

Voor deze bijtring betaal je zo’n 13 euro.

Lees ook:
4 tips om de pijn van nieuwe tandjes te verzachten
Wanneer slaapt een baby door?
Waarom spelen met je baby zo belangrijk is
Slaapcoach Nathalie over dutjes: waar, hoeveel en hoelang?
‘Baby-led weaning’: Hoe werkt de Rapley-methode?

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Van Oreo’s tot gameboy’s: 7 originele bijtringen voor baby’s
Sluiten