Baby 13 Jul 2019 Paulien

Deze 5 beroemde koppels kozen wel heel unieke babynamen

De tijden van Dirk, Jan en Ann liggen ver achter ons en de speciale en unieke babynamen winnen aan populariteit. Deze vijf beroemde koppels kozen wel heel unieke namen voor hun kleintjes.

Kim Kardashian & Kanye West

Kim en Kanye mochten in 2018 hun derde kindje, Chicago, verwelkomen. Ze kozen voor deze unieke naam omdat Kanye in Chicago opgegroeid is en deze stad hem gemaakt heeft tot wie hij nu is. Kim wou haar derde kindje liever een naam geven die uit één lettergreep bestaat, zoals de namen van haar twee andere kinderen, North en Saint. Dat is misschien de reden waarom ze haar ‘Chi’ (uitgesproken als shy) noemt.

Happy Birthday to my pretty girl Chi!!!! The sweetest baby in the whole world! Mommy and Daddy love you so much!

4.8m Likes, 35.2k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Happy Birthday to my pretty girl Chi!!!! The sweetest baby in the whole world! Mommy and Daddy love…”

Gwen Stefani & Gavin Rossdale

Gwen en Gavin noemden hun zoon, Zuma Nesta Rock. Nope, wij kunnen hem ook niet onthouden.

Het verhaal achter deze naam is even uniek als de naam zelf. Zuma Beach is een strand in Malibu waar vader Gavin naar eigen zeggen een openbaring kreeg. Het is de plaats waar hij besefte dat hij een rockster wou worden. Als jij het zegt, Gavin!

Nesta is de tweede naam van zanger Bob Marley. Gwen en Gavin zijn grote reggae-liefhebbers dus de keuze was snel gemaakt.

Rock is het genre waartoe Gavin’s muziek vooral behoort. Ook Gwen heeft een album ‘Rock Steady’. Over deze naam is duidelijk flink nagedacht.

So fun tonight @disneyonice #thanku! Gx

102.2k Likes, 649 Comments – Gwen Stefani (@gwenstefani) on Instagram: “So fun tonight @disneyonice #thanku! Gx”

Gwyneth Paltrow & Chris Martin

Gwyneth en Chris kozen voor de naam … Apple. Ze vernoemden hun dochter niet naar het merk (gelukkig). Chris stelde de naam voor en Gwyneth vond het meteen goed. Ze vond het ‘lief’ en ‘helend’ klinken.

Happy #nationaldaughtersday Apple Martin, it’s like i conjured you from a dream, you make my life.

Gwyneth Paltrow shared a photo on Instagram: “Happy #nationaldaughtersday Apple Martin, it’s like i conjured you from a dream, you make my life.” * See 893 photos and videos on their profile.

Khloé Kardashian & Tristan Thompson

Terug naar de Kardashian-clan. Khloé beviel vorig jaar van een dochtertje, True. Hoe kun je nu niet gelukkig worden van zo’n mooie glimlach?

💞💜My sweet angel 💜💞

4.1m Likes, 31.8k Comments – Khloé (@khloekardashian) on Instagram: “💞💜My sweet angel 💜💞”

Pharrel Williams & Helen Lasichanh

Pharrel en Helen gaven hun eerste zoon een wel heel speciale naam, Rocket. Ze noemden hem naar een machine, gemaakt door de mens, die bedoeld is om op te stijgen. Een raket dus. Pharrel was bovendien ook een grote fan van het lied ‘Rocket Love’ van Stevie Wonder, ‘Rocket Man’ van Elton John én ‘Rocket’ van Herbie Hancock.

Pharell en Helen kregen in 2017 ook een drieling. Hun namen zijn nog steeds een raadsel voor iedereen. Wie weet wat voor unieke babynamen hebben zij gekregen.

our lil shrimp roll

193.7k Likes, 1,407 Comments – Pharrell Williams (@pharrell) on Instagram: “our lil shrimp roll”

Lees ook: De 13 leukste babynamen geïnspireerd door feministen

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Deze 5 beroemde koppels kozen wel heel unieke babynamen
Sluiten