Baby 24 Oct 2019 Paulien

8 stoere meisjesnamen gebaseerd op Peaky Blinders

Nadert de uitgerekende datum of zijn jullie nog aan het proberen? In welke fase jullie ook zitten, dromen over babynamen is altijd leuk. Dus bieden we je hierbij nog even wat extra inspiratie, namelijk de stoere dames van Peaky Blinders!

Aanstaande ouders laten zich in hun zoektocht naar babynamen steeds vaker inspireren door hitseries. En ook internationale babynamen zijn al een tijdje een trend. Het is dus geen heel vreemd idee om wat inspiratie te gaan zoeken bij deze gangsters.

Hier zijn de 8 stoerste meisjesnamen uit de serie Peaky Blinders.

Polly

Polly is het onmiskenbare hart van de hele Shelby-familie. Ze is een sterke vrouw die haar mannetje staat en zich nooit zal laten doen door anderen. Die kwaliteiten kunnen wij wel appreciëren!

Ada

Deze meisjesnaam is absoluut uniek en behoort tot de categorie ‘kort en krachtig’. Perfect dus voor jullie stoere dochter.

Lizzie

Lizzie is een afgeleide naam van Elisabeth, en zeg nu zelf, hoe schattig klinkt kleine Lizzie? Wij zijn alvast fan!

Grace

Nog zo’n stoer personage uit de series is undercoveragente Grace. Hopelijk heeft jouw dochtertje een beter smaak in mannen.

May

Nog zo’n schattige, maar stoere naam is May. Helemaal perfect voor jouw kleine meid als jullie graag een kleine paardenfan willen.

Esme

Onze noorderburen weten het al langer, Esmee is een prachtige meisjesnaam.

Bonnie

Okee, in de serie is Bonnie een jongen, maar wij vinden het zo’n leuke meisjesnaam dus zetten we deze ook in ons lijstje!

Ruby

“She’ll be a star in a Hollywood movie”. Als je dochter Ruby heet, is die kans blijkbaar groot volgens Polly Gray.

 

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
8 stoere meisjesnamen gebaseerd op Peaky Blinders
Sluiten