Steun de actie: schrijf een brief, post een foto of neem deel aan de wedstrijden

Negen maanden lang wordt je buik overladen met liefde, maar na de zwangerschap krijgt hij zelden nog het daglicht te zien. De slappe huid, het keizersnedelitteken, de striemen… daar loop je niet zo snel mee te pronken. Nochtans zou je net trots moeten zijn op je getekende buik om wat hij heeft verwezenlijkt. Bovendien schuilt daar ons buikgevoel, waar we altijd op kunnen terugvallen.

Met de #bestebuik-campagne wil Minimi.be mamabuiken dus net in de kijker zetten. Bedánken, aan de hand van openhartige brieven van mama’s aan hun buik, die we verzamelen op onze #bestebuik-pagina, en anderzijds eren, door onze buik letterlijk een hartje te geven.

Minimi.be roept daarom alle mama’s op om recht in de spiegel te kijken, en te zeggen: Beste buik, bedankt voor alles.

Steun je onze oproep voor meer body positivity?

Dat kan op drie manieren.

1. Schrijf een brief aan je buik en mail hem naar sofie@minimi.be. Wij publiceren hem dan op onze site. Onze redactrices gaven alvast het goede voorbeeld. Zij schreven elk een brief aan hun buik.

2. Post een foto van je buik mét hartje en gebruik de tag #bestebuik op Instagram en/of Facebook. Vergeet @Minimi.be niet te taggen, dan kunnen we hem delen. Zeg er zeker ook bij waarom jouw buik de beste is. Hier alvast de foto’s die onze redactrices (met een klein hartje) namen…

3. Deel onze posts op Facebook en Instagram. Hoe meer handen op één buik, hoe beter!

Jullie inzet wordt beloond…

Om alle mama’s die onze boodschap helpen verspreiden te bedanken, geeft Minimi.be ook tal van mooie prijzen weg, voor een totale waarde van meer dan 5.000 euro. Hier lees je er alles over.

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Steun de actie: schrijf een brief, post een foto of neem deel aan de wedstrijden
Sluiten