Mama & papa 15 Aug 2019 surinde

7 jongeren vertellen waarom hun mama de allerbeste is!

Vandaag viert een deel van België Moederdag. Maar eigenlijk is elke dag wel een beetje Moederdag. Deze 7 ‘kinderen’ die eigenlijk geen kinderen meer zijn, vertellen waarom hun mama de allerbeste is! Want je bent nooit te oud om van je mama te houden!

Vincent, 21

“Waarom mijn mama de beste is? Simpel. Als mijn mama bepaalde dingen kookt, vraagt ze of mijn vrienden willen langskomen omdat ze weet dat zij dat graag eten. Als er bier in huis is, vraagt mama wanneer er nog eens vrienden een pintje komen drinken. Als mijn vrienden al even niet zijn geweest, vraagt ze om hen nog eens uit te nodigen, zodat ze hen nog eens kan zien. En mijn vrienden? Die voelen zich ook thuis bij ons.”

Lucca, 21

“Ons mutti is de beste moeder omdat ze ondanks tegenslagen een sterke en mooie zelfstandige vrouw is en omdat ze mij onvoorwaardelijk graag ziet en ik haar ook.”

Cheenwêg, 23

“Mijn moeder is de beste moeder omdat ze haar welpen zal beschermen als een echte leeuwin. Ze steunt mij door dik en dun, zal me af en toe is laten struikelen maar raapt me altijd terug op. She my best fwend.”

Loeka, 23

“Mijn mama is de beste, en er zijn veel redenen waarom. Ze is de beste omdat ze telkens voor me klaarstaat, telkens bergen weet te verzetten voor mij en mijn zus, en mijn divagehalte weet in te tomen wanneer nodig. Ze heeft me al uren getroost, en ontelbare keren doen lachen. Ze heeft me geleerd om sterk in mijn schoenen te staan, en dankbaar te zijn. Voor mij is ze echt een femme fatale. Haar liefde is onvoorwaardelijk, en haar grenzen en geduld zijn eeuwig.”

Jasmien, 25

“Ons mama is de liefste omdat ze een gigantisch hart heeft voor iedereen. Zal zelden boos worden en vergeeft je meteen voor de fouten die je hebt gemaakt. Zo kwam ik deze week thuis waarop ze zei: ‘ ik heb een knuffel nodig.’ en begon toen te huilen. Ik was super ongerust en dacht dat er iemand gestorven was. Had ze blijkbaar 3 emotionele audities gekeken van The Voice.”

Charlotte, 25

“Ons mama is de beste omdat hoe hoog ik soms op een wolk zit, ze toch op een mooie en liefdevolle manier mij steeds met mijn voetjes op de grond zet en mij dan ook door dik en dun steunt.”

Paulien, 24

“Mijn mama is de allerbeste omdat ze al jaar en dag al mijn grillen tolereert. Hoe dom of onbereikbaar mijn plannen ook zijn, mijn mama zal mij altijd steunen. Ze is mijn houvast in moeilijke tijden en zonder haar begrip en liefde zou ik nooit gestaan hebben waar ik nu sta. Ze is een sterke en knappe vrouw en ik ben altijd blij als mensen zeggen dat ik op haar lijk.”

Een gelukkige Moederdag aan alle topmama’s!

 

Lees ook: 8 cadeaus die elke vrouw graag zou krijgen voor Moederdag

 

 

 

 

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
7 jongeren vertellen waarom hun mama de allerbeste is!
Sluiten