Mama & papa 4 Aug 2019 Paulien

Awkward! Deze ouders delen de gênante uitspraken van hun kinderen

Kinderen hebben vaak nog niet helemaal door hoe de wereld in elkaar zit. Daardoor doen ze weleens opmerkelijke uitspraken. Op Reddit werden ouders gevraagd de meest gênante uitspraken van hun kinderen te delen. Hou je klaar om je lachspieren te oefenen.

1. Mijn vijfjarige zoon wees naar een dame met burka in het winkelcentrum en riep, “Mama, een ninja!” – dotdotdot_goose

2. Op weg naar de voetbalmatch van mijn dochter vroeg mijn zoon hoe baby’s gemaakt worden. Ik vertelde hem het hele verhaal van sperma en eitjes etcetera. Hij leek diep na te denken over wat ik gezegd had. Toen wij tussen alle andere ouders de voetbalwedstrijd bekeken, flapte hij plots uit: “Papa, is jouw sperma nog altijd in mij?” Ik ging bijna dood. – jibbletmonger

3. Ik naam ooit mijn kinderen mee om naar ‘Puss in Boots’ in de bioscoop te kijken. Toen de lichten uit gingen riep mijn zoon: “It’s pussy time!” Het hele publiek barstte in lachen uit – ik lachte zo hard dat ik moest wenen. – Glen

4. Toen ik vijf of zes jaar was mocht ik mee naar de bedrijfspicknick van mijn vader. Toen ik aan zijn baas werd voorgesteld, zei ik hem: “Mijn papa zegt dat jij een klootzak bent.” De collega’s van mijn vader gaven me heel de namiddag ijsjes. – agreeswithfishpal

5. Mijn dochter was met een kleine voetbal in mijn gezicht aan het wrijven. Ze vond het grappig dus liet ik haar maar doen. Toen we ’s avonds op restaurant gingen verkondigde ze plots dat ze “papa daarstraks een ballenmassage had gegeven”. We zijn niet voor het dessert gebleven. – Jason Manford

6. Mijn driejarige dochter Madeleine zei heel luid in een openbaar toilet: “Mama, waarom heb je daar beneden een baard?” – Emma Gill

7. Mijn dochter vroeg ooit aan een man met donkere huidskleur of hij van chocolade was gemaakt. Ik was ongelofelijk gegeneerd. Hij vond het hilarisch. – imjustgonnalurk

Lees ook: 17 hilarische vaders op Twitter die je dag goed maken

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Awkward! Deze ouders delen de gênante uitspraken van hun kinderen
Sluiten