Mama & papa 13 Jun 2020 Paulien

9 manieren om de eerste vaderdag onvergetelijk te maken

De eerste vaderdag mag wel iets speciaals zijn. Je partner kan dan wel beweren dat het hem allemaal niet zoveel boeit, het is altijd leuk om geapprecieerd te worden. En daar hoef je helemaal geen bakken geld tegenaan te gooien, probeer een van deze 9 manieren eens uit.

1. Geef hem wat Zzz

Net zoals jij snakt jouw partner waarschijnlijk naar een uitslaapdagje, dus waarom geef je hem voor zijn eerste vaderdag geen uitslaapdag cadeau? Laat hem lekker luieren en verras hem eventueel, als je je heel vrijgevig voelt, met een lekker ontbijtje.

2. Gun hem wat me-time

Sinds jullie met drietjes zijn, schiet er waarschijnlijk niet veel tijd meer voor jezelf over. Dus geef papa wat rust en neem de baby mee op een uitgebreide wandeling of een tripje naar de winkel. Zo kan je partner lekker lummelen in de zetel en hersenloos zappen. Heerlijk!

3. Kook zijn favoriete gerecht

Kook zijn favoriete kost, ook al heb je daar drie kilo kaas en vijf pakken spek voor nodig. Een simpel gebaar, maar wedden dat je er stevig wat punten mee scoort?

4. Geef hem iets ‘van de baby’

Snuister eens rond op Pinterest en zoek wat leuke knutselideetjes. Je kan vaderdagskoekjes maken of een leuk kaartje schrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos. En als je knutselwerkje wat mislukt, kan je het altijd op de baby steken 😉

5. Matchende outfits

Dit cadeautje is niet helemaal kosteloos, maar oh zo schattig. Koop een T-shirt en een bijpassend rompertje voor je kleintje en word het schattigste gezinnetje op Instagram. #twinning

6. Bonnenboekje

Schrijf, knip en knutsel je eigen bonnenboekje in elkaar: goed voor een avondje met vrienden, goed voor een nieuwe outfit… Kies strategisch, zo geef je jezelf wat me-time of een shopping uitje cadeau. Werkmateriaal is sowieso ook een schot in de roos, dan kan hij ein-de-lijk die kadertjes ophangen in de kinderkamer.

7. Vertel hem hoe geweldig hij is

We vinden het allemaal leuk om te horen hoe geweldig we zijn, maar als ouder is die bevestiging nog net dat beetje meer waard. Vertel je man op deze dag dus zeker hoe erg je hem apprecieert en vooral wat voor een geweldige papa hij is.

8. Ga op avontuur

Pak die luiertas maar in en ga met je hele gezin op een heus avontuur. Naar het park, naar de winkel, naar de speeltuin… Maakt niet uit naar waar, als het maar samen is.

9. Tijd voor een date

Papa en mama zijn is superleuk, maar ergens missen jullie het leven als gewoon koppel toch een beetje. Roep daarom de hulp in van vrienden en familie en drop jullie kleintje voor een paar uurtjes. Dan kunnen jullie samen op een superromantische date. Zo heb jij er ook iets aan.

Lees ook: 
20 dingen die elke man meemaakt als zijn partner zwanger is
5 dingen die je nog niet wist over Dieter Coppens (en zijn gezin)

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
9 manieren om de eerste vaderdag onvergetelijk te maken
Sluiten