Mama & papa 11 Oct 2019 Paulien

Doutzen Kroes is model, mama en vanaf nu ook vlogger

Of je nu altijd al model wilde worden of niet: het modewereldje is een interessante wereld om te observeren. Doutzen Kroes hoort helemaal in die wereld thuis. Zij deelt sinds kort haar ervaringen via een vlog op YouTube.

Modellenleven

Als jonge vrouw de hele wereld afreizen om mooie (én dure) kleding te dragen, bij de coolste events aanwezig te zijn en prachtige foto’s van je te laten maken. Ja, het modellenleven klinkt veel vrouwen als muziek in de oren. Maar wat nu als je trouwt en kinderen krijgt en nog steeds die hele wereld moet afreizen? Doutzen Kroes neemt zich voor juist dat te tonen in haar nieuwe vlog-reeks op YouTube.

Doutzen Kroes op YouTube

In de trailer van haar YouTube-kanaal maakt ze ons alvast benieuwd. Ze belooft immers zowel kijkjes achter de schermen bij haar job, maar ook fragmenten van haar privéleven. Waarom ze dit alles op video wil? Om de mooie plaatsen die ze bezoekt in een videodagboek vast te leggen.

Het is nog even afwachten hoeveel we precies van die balans tussen privé en job te zien zullen krijgen, maar het klinkt alvast veelbelovend. Hier is de trailer vol fotoshoots, Nederlandse trots en … een knuffel met een olifantenslurf.

STARTING MY YOUTUBE ADVENTURE * DOUTZEN DIARIES

Welcome to my YouTube Channel! I can’t wait to invite you into my world and share some of the amazing experiences in my personal and professional life, takin…

 

 

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Doutzen Kroes is model, mama en vanaf nu ook vlogger
Sluiten