Mama & papa 29 Jul 2019 Paulien

Oh boy: deze gender reveal loopt iets anders af dan verwacht!

Het geslacht van je baby bekend maken door middel van confetti in een ballon: leuk! Dat dacht deze moeder uit Florida, tot het allemaal íéts anders liep dan gepland. Haar jongste zoontje kon namelijk echt niet meer wachten op de gender reveal.

Het gezin wilde net in de auto stappen om het nieuws aan de familie te vertellen, maar haar zoontje kon zich écht niet meer inhouden.

Gender reveal

Chanelle Mendoza heeft al twee zoontjes en is zwanger van een derde kindje. Ze wilde geen uitgebreide gender reveal-party, maar besloot het geslacht toch op een feestelijke manier aan haar familie bekend te maken.

Ze kocht een grote, zwarte ballon gevuld met confetti en hield ‘m verborgen voor haar jongens tot het tijd was om te gaan. De beveiligingscamera voor haar huis legde het tragische, maar hilarische moment vast.

Security Check Required

No Description

Oeps

De moeder deelde de beelden op Facebook en die gingen meteen viral. En dat snappen we maar al te goed. Want zeg nu zelf: eigenlijk is het enthousiasme van haar stoere jongetje té schattig.

De manier waarop haar zoontje het kattenkwaad uithaalt, maakt het extra spectaculair: hij komt naar buiten gerend met een soort speelgoedzwaard in zijn handen en gaat recht op zijn doel af. En ja hoor, nog voor zijn moeder het echt doorheeft zit overal roze confetti.

Gefeliciteerd!

Wanneer Chanelle hem vraagt wat hem in godsnaam bezielde, krijgt ze het meest herkenbare antwoord ooit: ‘Ik wilde zien wat erin zat!’ Typisch. Ook ballon 2 en 3 hadden weinig succes. De tweede knapte al in de feestwinkel en in de derde zaten nog maar een paar zielige hoopjes confetti.

Nou ja, dat het een meisje wordt, is in ieder geval duidelijk. Gefeliciteerd Chanelle! We hopen voor je dat je dochtertje wat geduldiger wordt dan je zoontje.

Lees ook: 6 redenen waarom je het geslacht van je baby liever niet weet

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Oh boy: deze gender reveal loopt iets anders af dan verwacht!
Sluiten