Mama & papa 21 Jun 2019 Paulien

De grappigste tweets van vaders over hoe zij het vaderschap ervaren

Is je man een kersverse vader of juist een doorleefde veteraan in het ouderschapsspel? Een ding is zeker: hij heeft al het een en ander meegemaakt. En hij is niet alleen: er zijn een hele hoop vaders die de meest hilarische situaties meemaken en dit ook delen. Wij hebben de grappigste tweets van vaders over het vaderschap opgelijst.

Vader-zijn heeft twee effecten op je creativiteit: het verpulvert elk creatief bot in je lichaam of het duwt alle beetjes originaliteit in pittige observaties en sluwe comebacks. Sommige vaders houden deze opmerkingen voor zichzelf, terwijl andere het uittesten op hun vrouwen. Af en toe is er een moedige vader die zijn opmerkingen deelt op Twitter.

Twitter is een platform dat hoofdzakelijk bestaat uit verwarrende memes en wilde jongeren. Daarnaast zijn er ook een heleboel coole ouders op aanwezig. Vaders gebruiken Twitter om de grappigste, domste en meest herkenbare gebeurtenissen uit hun leven te delen. Een ding is zeker: elke tweet is grappig en je zal gegarandeerd sommige situaties herkennen uit je eigen leven.

De grappigste tweets van vaders

Het werpt zijn vruchten af

Ballonnen zijn de beste uitvinding ooit

Je kan maar proberen, hé

Yeah right

Je kan toch hopen

Het leven is niet makkelijk

 

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
De grappigste tweets van vaders over hoe zij het vaderschap ervaren
Sluiten