Mama & papa 31 Aug 2019 Paulien

De 5 gouden regels tot een succesvol huwelijk volgens acteur Tom Hanks

Tom Hanks is al 31 jaar getrouwd met dezelfde vrouw en deelde doorheen de jaren heel wat wijsheden over het huwelijk. Dit zijn volgens hem de 5 gouden regels om je huwelijk succesvol te maken.

5 gouden regels tot een succesvol huwelijk

1. Je bent altijd elkaars partner, dus steun elkaar ook altijd

Hoe heftig de rollercoaster ook op en neer ging, Tom Hanks steunde zijn vrouw en actrice Rita Wilson door dik en dun. Zo werd ze in 2015 gediagnosticeerd met borstkanker. In de New York Times geeft ze toe dat ze bang was voor de reactie van haar man. Maar die week geen moment van haar zijde: “Het enige dat ik kan doen is diep buigen voor de moed van mijn vrouw.” Zijn vrouw is na chemotherapie volledig hersteld.

In Mirror UK bevestigt Hanks nogmaals die onvoorwaardelijke steun: “Ze zeggen dat het hard werk moet zijn. Nee, dat is het niet. We steunen elkaar heel natuurlijk in wat het dan ook is dat de ander wil najagen.”

2. Hou van je partner zoals hij/zij is

Vergeet nooit hoe waardevol je partner is. Brain-Sharper deelt dat Hanks zijn vrouw enorm apprecieert: “Deze vrouw hield van me toen ik dun was en houdt van me wanneer ik dik was. Ze hield van me toen ik kaal was en toen ik haar had. Deze vrouw houdt van mij, dat weet ik gewoon. Dat is waarom ik een gelukkig man ben.”

3. Vind de juiste persoon

Klinkt simpel, maar is wel essentieel tot een gelukkig huwelijk. In Epoch Times deelt Hanks dat zijn geheim tot een goed huwelijk is “dat hij met de juiste vrouw getrouwd is. Ik had geluk met de prachtige Rita Wilson. Ik ben de gelukkigste man op de wereld. We lachen nog steeds even hard om twee uur ’s ochtends als vroeger.”

4. Trouw niet voor je dertigste

Aan Epoch Times verklapt Hanks eveneens dat je niet voor je dertigste zou moeten trouwen. Daarmee verwijst hij vermoedelijk naar zijn eerste huwelijk dat op de klippen liep.

5. Water bij de wijn doen

Wees altijd bereid om water bij de wijn te doen en zoek een weg die voor jullie allebei werkt. Hanks bijvoorbeeld besliste om voor zijn huwelijk met Rita zijn katholieke geloof opzij te schuiven en zich te bekeren tot het orthodoxe geloof uit diep respect voor de Griekse familie van zijn vrouw.

 

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
De 5 gouden regels tot een succesvol huwelijk volgens acteur Tom Hanks
Sluiten