Extern 17 May 2019 Paulien

7 x inspiratie voor geweldige dates die maar een uur duren

Sinds er kinderen in het spel zijn, lijken dates wel iets uit een vorig leven. Gelukkig moet zo’n afspraakje niet lang duren. Hier zijn 7 ideeën voor dates die maar een uur van jullie kostbare tijd in beslag nemen. 

1. Dessert

Een volledig driegangenmenu bestellen, laten bereiden en opeten lukt niet op een uur tijd. Maar als jullie alleen voor dessert gaan, past het precies in jullie strakke schema. Of haal gewoon een bolletje vanille-ijs van de crèmerie om de hoek.

dates een uur

2. Playdate

Was/is je partner een gamer? En ben jij ook niet vies van een spelletje? Dan is een uurtje ongegeneerd Mario Kart de ultieme een-uur-date.

Voorwaarde: de kinderen zijn niet thuis. Zo zijn jullie lekker met zijn tweetjes en zeurt niemand ‘dat het hun beurt is’.

3. Nostalgisch feestje

Om even terug te kijken naar jullie voormalig zorgeloze leventje is een playlist met nostalgische muziek uit jullie studententijd het enige dat je nodig hebt. Een frisse pint en glaasje wijn dabei en jullie batterij is op een uur tijd weer helemaal opgeladen.

dates een uur

4. Work-out

Die klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar na jullie sportsessie voelen jullie je sowieso uitgelaten en trots dat jullie zo hard gewerkt hebben. Na al dat zweten moet je natuurlijk wel douchen. Doe ook dat samen en jullie verbranden gegarandeerd nóg meer calorieën.

5. Zwemparadijs

Is het warm weer en hebben jullie een tuin(tje)? Ga dan samen een kinderzwembadje kopen. Daar zitten jullie lekker dicht bij elkaar, met een cocktail op een tafeltje naast jullie, en jullie zijn de ‘beste mama en papa van de hele wereld’ wanneer de kinderen thuiskomen. Win-win.

dates een uur

6. Strippoker

De kans is groot dat hij wint. Maar ach, nu die kleren toch al uit zijn kunnen jullie even goed richting slaapkamer gaan, toch?

7. Hobbyswap

Een leuke date die maar een uur duurt is om te wisselen van hobby. Het best spreek je twee keer een uur af. De eerste keer steekt hij jouw breinaalden in de verkeerde lussen, de keer erna mag hij je (heel liefdevol) tackelen tijdens een potje voetbal in het park.

dates een uur

Het kan niet altijd rozengeur en maneschijn zijn. Dit zijn 7 dingen waar je als koppel met een nieuwe baby zeker ruzie over krijgt.

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
7 x inspiratie voor geweldige dates die maar een uur duren
Sluiten