Mama & papa 5 Aug 2019 Paulien

Bye bye borstzweet dankzij dit gadget tegen zweet

Het is dertig graden en je voelt een druppel héél langzaam van je linkerborst naar beneden rollen. Ja, borstzweet is echt wel een ding. Met dit gadget tegen zweet zou dat verleden tijd moeten zijn.

Gadget tegen zweet

Iedereen met borsten zal bevestigen dat borstzweet een van de akeligste nadelen is van een hittegolf. Alsof het nog niet genoeg is om hele zwemvijvers onder je oksel te hebben, besliste moeder natuur dat ook borsten aardig wat zweet produceren. Helemaal lastig als je in het openbaar bent en je je meisjes niet even kan verleggen of verluchten.

Solar Product zag daar een gat in de markt en ontwikkelde behapads die je kunt bevriezen. Die moet je in de diepvries, ijskast of simpelweg in ijswater leggen om af te koelen. Daarna kun je de normale (uitneembare) pads van je favoriete beha vervangen door deze koelere exemplaren.

Bye bye borstzweet

Oké, dat klinkt allemaal fantastisch, maar iedere vrouw weet dat te koude borsten (en dan vooral tepels) ook niet echt aangenaam zijn. Om precies die reden zit er een beschermende hoes rond de bevriesbare borstpads. Vergelijk het een beetje met een koelelement voor in de koelbox. Die mag je ook nooit op je blote huid leggen. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog een laagje stof van de beha zelf die je voor bevroren borsten behoedt.

De pads komen in 4 formaten: A, B, C en D + groter en kosten zo’n 37 euro. Je kunt ze gewoon op de website van Polar Products bestellen.

Lees ook: De cozy bump is hét hebbeding voor zwangere vrouwen deze zomer

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Bye bye borstzweet dankzij dit gadget tegen zweet
Sluiten