Baby 9 Sep 2019 Paulien

Bij Lidl krijg je deze week gratis babyknuffels en je hoeft er alleen maar voor te shoppen

Niets zo schattig als je kleintje zien knuffelen met zijn of haar favoriete troetelbeer. Deze week kan je gratis een schattig knuffeldiertje gaan halen bij Lidl en daarvoor hoef je alleen maar wat te shoppen.

Lupilu

Lupilu is het huismerk van Lidl voor alle babyspulletjes die je nodig kan hebben. Ze verkopen fruitpap, luiers, natte doekjes, groeimelk, maar ook een heleboel kleertjes en speelgoed. Hun producten zijn lekker betaalbaar en daar worden wij als budgetvriendelijke mama’s heel vrolijk van. En bijna al hun babykleertjes gemaakt van biokatoen.

Knuffel-actie

Maar Lupilu heeft ook een reeks vrolijke babyknuffels en daar hebben ze nu een actie voor. Als je in je Lidl-winkel voor 15 euro Lupilu-producten koopt, krijg je een gratis knuffel. Simpel toch?

Er zijn 8 verschillende soorten knuffels om uit te kiezen. Je hebt Mila de muis, Pippa de pinguïn, Billie de beer, … Kortom voldoende knuffels om een stevige reserve aan te leggen voor als de knuffel van je kleintje weer eens in een plas belandt.

De actie is geldig vanaf woensdag 11 september en gaat door zolang de voorraad strekt. Snel zijn is dus de boodschap, want op is op!

In samenwerking met Lidl

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Bij Lidl krijg je deze week gratis babyknuffels en je hoeft er alleen maar voor te shoppen
Sluiten