Mama & papa 15 Nov 2019 Paulien

Ben jij een (toekomstige) mama of een papa met een verhaal? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een (toekomstige) mama of een papa met een verhaal? Dan zoeken wij jou!

Minimi.be wil een platform zijn waar ouders zich begrepen voelen. Want geef toe, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en het voelt goed om daar van tijd tot tijd aan herinnerd te worden. Als jij om 4 uur ’s nachts rondjes rond de tafel loopt met een schreeuwende baby op de arm, dan helpt het toch een klein beetje om te weten dat je niet alleen bent. Neen, het is niet abnormaal om je kleintje zo graag te zien dat het pijn doet, om sinds je zwangerschap geen controle meer te hebben over je traanklieren of om je zorgen te maken over elk geluidje dat je baby produceert.

Omdat het deugd doet te lezen wat er leeft bij andere mama’s en papa’s willen wij graag jouw verhaal horen. Dat mag het relaas zijn van jouw ervaringen als zwangere vrouw of als nieuwbakken ouder. Maar dat kan ook een bedenking zijn, een reeks tips voor andere ouders, of gewoon een bekommernis die je van je af wil schrijven.

Heb je een vlotte pen en wil je wel eens één of meerdere artikels schrijven voor Minimi.be? Stuur dan een mailtje naar redactie@minimi.be. Zo word jij misschien onze nieuwe gastblogger of wie weet, zelfs columniste. We horen graag wat jouw idee voor een blogpost of column is. Als het ons bevalt, doen we je in ruil een mooi voorstel.

Tot gauw!

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Ben jij een (toekomstige) mama of een papa met een verhaal? Dan zoeken wij jou!
Sluiten