Babynamen 15 Aug 2019 Paulien

10 babynamen voor jongens geïnspireerd door Disney

We zijn bijna allemaal grootgebracht met de films van Disney. Of je nu droomde om prinses te worden of om te swingen zoals de Aristokatten, Disney brengt voor onze generatie een golf van herinneringen. Maar Disney geeft je ook een berg inspiratie voor babynamen voor jongens. Wij zochten de 10 leukste babynamen uit de films voor je uit!

10 babynamen voor jongens geïnspireerd door Disney

Adam

Volgens de bijbel was Adam de eerste man op aarde, volgens de Disneybijbel was Adam een prins die veranderd was in een beest. Laten we hopen dat jouw kleine Adam betere tafelmanieren heeft.

Arthur

Arthus is momenteel een van de meest populaire namen in België. De roots van deze naam zijn Keltisch en de naam kan vrij vertaald worden naar zo sterk als een beer.

Bruno

Assepoester krijgt in de film veel hulp van alle diertjes in het huis, en laten die nu allemaal leuke jongensnamen hebben. Onze favoriet is Bruno de hond, maar de twee muizen Jaq en Gus staan gezellig samen op de tweede plaats.

Buzz

Als het iets specialer mag zijn, is Buzz de perfecte, stoere naam voor jouw zoontje. Dan vernoem je hem niet alleen naar het tekenfilmfiguurtje maar ook naar de tweede man op de maan: Buzz Aldrin.

Babynamen jongens disney

Olaf

Olaf is volgens ons een van de belangrijkste redenen voor het succes van ‘Frozen’. Wanneer de vrolijke sneeuwman in beeld komt, kan je gewoon niet anders dan lachen.

Philip

Na prince charming is prins Philip waarschijnlijk een van de beroemdste prinsen uit het Disneykoninkrijk. Doornroosje heeft geluk gehad!

Babynamen jongens disney

Rémy

De rat uit Parijs die de beste ratatouille maakt, heeft al onze harten gestolen. En hij heeft ook nog eens een prachtige naam.

Sebastiaan

De trouwe sidekick van Ariel heeft ons meerdere keren doen bulderlachen!

Babynamen jongens disney

Timo(n)

‘Je hebt geen zorgen, zorg maar dat je geniiiieeet’. Timon weet hoe hij van het leven moet genieten en zorgde voor een van de meest catchy nummers uit het Disneyrepertoire!

Thomas

Okee, we geven het toe! Op de redactie is de film ‘The Aristocats’ de absolute favoriet. Dus een naam geïnspireerd op die film mocht niet ontbreken uit het rijtje.

Babynamen jongens disney

Lees ook: 

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
10 babynamen voor jongens geïnspireerd door Disney
Sluiten