Kinderwens 30 Jul 2019 Paulien

Anne Hathaway steekt vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen een hart onder de riem

Beroemdheden, ze zijn net als ons. Maar dat is niet altijd even duidelijk. Daarom is het fijn wanneer een grote ster laat zien dat ze ook een menselijke kant heeft en dat doet Anne Hathaway perfect in haar laatste Instagrampost.

Een bolle buik

Iedereen kent Anne Hathaway als een geweldige actrice die schitterde in ‘Les Misérables’, ‘Ocean’s 8′ en niet te vergeten ‘The Princess Diaries’. Maar daarnaast is ze ook de trotse mama van een zoontje van twee jaar. Maar binnenkort wordt de familie verder uitgebreid.

It’s not for a movie…⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and conception hell, please know it was not a straight line to either of my pregnancies. Sending you extra love 💕

3.9m Likes, 56.7k Comments – Anne Hathaway (@annehathaway) on Instagram: “It’s not for a movie…⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and…”

Bij dit Instagrambericht schreef ze dat de bolle buik niet voor een film was. Daar voegt ze dit nog aan toe: “Voor iedereen die momenteel door de hel van onvruchtbaarheid gaat, weet dat het voor mij ook geen rechte lijn was bij geen van beide zwangerschappen. Ik stuur jullie extra liefde.”

Lekker eerlijk

Anne Hathaway bewees eerder al dat ze een sterke vrouw is die de moeilijke onderwerpen niet schuwt. Zo stuurt ze regelmatig berichten de wereld in over de opwarming van de aarde, de ongelijkheid tussen de lonen van mannen en vrouwen, holebirechten en ze is ook een fervente promotor van body positivity. 

There is no shame in gaining weight during pregnancy (or ever). There is no shame if it takes longer than you think it will to lose the weight (if you want to lose it at all). There is no shame in finally breaking down and making your own jean shorts because last summer’s are just too dang short for this summer’s thighs. Bodies change. Bodies grow. Bodies shrink. It’s all love (don’t let anyone tell you otherwise.) Peace xx #noshame #lovewhatyouhavebeengiven

187.8k Likes, 2,631 Comments – Anne Hathaway (@annehathaway) on Instagram: “There is no shame in gaining weight during pregnancy (or ever). There is no shame if it takes…”

Zo postte ze deze foto nadat ze bevallen was van haar eerste kind. Ze schreef erbij dat bijkomen tijdens de zwangerschap of eender welk ander moment geen schande is. En dat het ook niet uitmaakt als je dat gewicht moeilijk kwijt raakt of zelfs niet kwijt wil. Lichamen veranderen, groeien en krimpen. En daarom maakte zij zelf haar jeansshort voor die zomer omdat haar dijen niet meer in de vorige pasten na haar zwangerschap.

Wij houden van een herkenbare superster en een eerlijke mama! Wij wensen Anne alvast het allerbeste toe bij deze zwangerschap.

Lees ook: Deze celebrities spreken openhartig over hun miskraam

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Anne Hathaway steekt vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen een hart onder de riem
Sluiten