Babynamen 24 Oct 2019 Paulien

8 stoere jongensnamen geïnspireerd door Peaky Blinders

Ben jij momenteel ook helemaal in de ban van de hitserie ‘Peaky Blinders’ en ben je op zoek naar een stoere jongensnaam? Laat je dan eens inspireren door de namen van de mannelijke hoofdpersonages. 

Je wil natuurlijk niet dat jouw kleine spruit het in zijn hoofd haalt om de gevaarlijke dingen te doen die de Peaky Blinders doen. Maar je kan je wel laten inspireren door de stoere namen die de personages hebben.

Dit zijn alvast de 8 stoerste jongensnamen uit de serie ‘Peaky Blinders’. 

Tommy

Uiteraard kan hoofdpersonage Thomas Shelby niet ontbreken uit dit lijstje. De naam Thomas hoor je wel vaker in België, maar Tommy is minder populair. Laten we daar verandering in brengen!

Arthur

Arthur is dan weer razend populair in ons belgenlandje. Het was zelfs de populairste naam in 2018. In 2019 nog eens?

Finn

Ook Finn stond vorig jaar in de top 10 populairste jongensnamen en ook in ‘Peaky Blinders’ heeft hij zijn plek verdiend. Wij zijn al benieuwd wat hij in dit laatste nieuwe seizoen zal doen.

John

John Shelby is, juist zoals zijn broers, een gevaarlijke gangster maar met een gouden hart. Wij waren bijna jaloers op Esme dat ze met hem mocht trouwen. Dus misschien is deze naam nog wel iets voor jouw kleine hartenbreker?

Charlie

Deze naam kan met je zoontje meegroeien. Als hij klein is, is het Charlie en wanneer hij groter wordt, kan je hem Charles noemen. Wij vinden deze naam ook wel stoer voor een meisje!

Alfie

Alfie is in de serie een slimme onderhandelaar en een berekend persoon. Dat hij ook verschrikkelijk gewelddadig is, dat zien we even door de vingers …

Isaiah

Wil je graag een iets uniekere naam? Kies dan voor de stoere Isaiah die zich duidelijk niet laat doen.

Darby

Darby is niet bepaald het meest geliefde personage in de serie, maar van zijn naam zijn we wel fan.

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
8 stoere jongensnamen geïnspireerd door Peaky Blinders
Sluiten