Babynamen 3 Jan 2020 jill

7 leuke meisjesnamen geïnspireerd door bekende liedjes

Een naam voor je baby kiezen, is niet simpel. Wordt het een meisje? Neem dan eens een kijkje naar dit lijstje met meisjesnamen geïnspireerd door bekende liedjes.

1. Beth

We beginnen meteen met een knaller: ‘Beth’ van Kiss. Het lied is best tragisch: Peter Criss zingt dat hij wel naar huis wil komen, omdat hij weet dat Beth dat graag heeft, maar dat hij niet kan omdat hij nog bij zijn vrienden is. Toch wekt het lied een gevoel van een warme thuis op. Ideaal om je te inspireren voor een meisjesnaam, toch?

KISS – Beth

Destroyer, one of my favorite KISS albums!Lyrics:Beth I hear you callingBut I can’t come home right nowMe and the boys are playingAnd we just can’t find the …

2. Emma

Emma, Emmaline, het was de grote liefde van Hot Chocolate. Toegegeven: het lied is niet het meest vrolijke, maar de liefde spat er vanaf.

Hot Chocolate – Emma

music

3. Domino

Kan Clouseau ontbreken als het aankomt op meisjesnamen geïnspireerd door bekende liedjes? Wij dachten van niet. Je kunt voor de klassieker Anne kiezen, maar met Domino ben je iets origineler. Hoewel je dochter dan wel heel haar leven de vraag of ze naar dat nummer van Clouseau vernoemd is zal moeten aanhoren. Die kan ze dan met trots beantwoorden: ja!

Clouseau – Domino

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

4. Hélène

Je bent fan van Doe Maar of je bent dat niet. Hoe dan ook: het refrein van ‘Belle Hélène’ is aanstekelijk. Oeh, belle Hélène, Hélène ma belle. Het lied gaat trouwens over een meisje dat plots opgroeit en dat zul je als ouder maar al te goed herkennen.

Doe Maar – Belle Helene

Nederpopklassieker Doe Maar – Belle Helene

5. Julia

In ‘Julia’ van Nick & Simon is er opnieuw een fleurig refrein om het hele lied op te leuken. Vrolijk gefluit, een vrolijke videoclip en twee mannen die over je zingen. De Julia’s in deze wereld hebben geluk.

Nick & Simon – Julia (Official Music Video)

Download op iTunes: http://bitly.com/1nL4N3gKoop op Bol.com: http://bitly.com/Julia-4Afkomstig van het album ‘Sterker’: http://bitly.com/nensSterkerGeproduce…

6. Louise

Wie dacht dat we hier een verwijzing naar ‘Louise’ van Clouseau gingen plaatsen is fout. Wat dacht je van ‘Louise’ van Gers Pardoel? Toffe beat en een man die tot over zijn oren verliefd is op zijn Louise. Voed jullie Louise wel wat beter op dan die in de videoclip, want zij weet niet wat ze mist.

Gers Pardoel – Louise

Gers Pardoel – LouiseiTunes: http://bit.ly/1oSk5Y2Spotify: http://spoti.fi/1hIYyw5Gers Pardoel presenteert op 23 mei zijn tweede album ‘De Toekomst Is Van On…

7. Valerie

Een groovy uptempo nummer van niemand minder dan Amy Winehouse herself. Als Winehouse over het gemis van ene Valerie zingt missen wij Valerie ook.

Amy Winehouse – Valerie

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Lees ook:
Dit zijn de populairste babynamen van 2020 tot nu toe
Ziekenhuistas: wat moet je meenemen als je gaat bevallen?
Alles over de geboortelijst
Constipatie tijdens de zwangerschap
Weeën: de verschillende soorten en hoe ze te herkennen

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
7 leuke meisjesnamen geïnspireerd door bekende liedjes
Sluiten