Baby 21 Jan 2020 Paulien

6 redenen om Bepanthol altijd in huis te hebben

Nu je een kleintje in huis hebt, heb je waarschijnlijk altijd wel wat babyzalf bij de hand. En die zalf kan je voor een heleboel verschillende dingen gebruiken. Zelfs voor jezelf!

Bepanthol Babyzalf bevat geen parfum en geen bewaarmiddelen en is dus een oplossing voor tal van standaard babykwaaltjes. Maar ook als (nieuwe) mama kan je de zalf goed gebruiken.

6 manieren om Bepanthol te gebruiken voor je baby en jezelf

1. Rode billetjes

Jeukende rode billetjes is een vaak voorkomend probleem bij baby’s. Bepanthol Babyzalf verzacht de  irritatie. Kies daarnaast voor lauw water om de billetjes te reinigen en vermijd producten met parfum of alcohol, die kunnen de irritatie verergeren.

Wanneer je baby geen last heeft van rode billetjes kan je voor het reinigen in plaats van water ook het natuurlijke Bepanthol Liniment gebruiken. Speciaal gemaakt met water en olie voor gevoelige babybilletjes

2. Tepelkloven

Als je borstvoeding geeft, ken je dit pijnlijke kwaaltje waarschijnlijk wel. Een hydraterende crème kan dan wonderen doen, dus ook hier Bepanthol to the rescue. Breng na elke voeding een beetje crème aan op je tepels, zo kan je je tepelkloven verzorgen!

bepanthol

3. Tegen rode droge huid

Baby’s hebben, net zoals mama en papa, last van het koude gure weer. Daardoor kan hun huid geïrriteerd raken en jeukerig aanvoelen. Ook daar kan Bepanthol Babyzalf verlichting bieden.

4. Droge lippen

Met het koude weer heeft bijna iedereen last van een droge huid, ook jouw kleintje. Dan kan babyzalf je huid terug hydrateren. Maar ook voor je lippen of gescheurde mondhoeken komt Bepanthol Babyzalf van pas. Ze hebben zelfs een speciale extra beschermende zalf speciaal voor deze kwaaltjes.

5. Tattoos

Deze is natuurlijk niet van toepassing op jouw baby! Maar Bepanthol Babyzalf bestaat ook voor volwassenen, namelijk Bepanthol Beschermende Zalf en is  een heel goede naverzorging voor je tattoos. Het werkt vochtinbrengend, beschermt je huid tegen uitdrogen en bevat geen bewaarmiddelen. Smeren maar!

6. Wrijving

Heeft jouw peuter van die schattige, stevige beentjes? Dan is de kans groot dat ze soms tegen elkaar aanwrijven en dat kan de huid irriteren, zeker als het weer warmer wordt. Beetje Bepanthol Babyzalf smeren, de geïrriteerde zone verluchten en dat jeukerige gevoel is zo weg.

In samenwerking met Bepanthol

L.BE.MKT.01.2020.5754

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
6 redenen om Bepanthol altijd in huis te hebben
Sluiten