Mama & papa 20 Oct 2019

5 snelle beautyhacks voor mama’s zonder tijd

Wij willen liefst én mascara én een geslaagde eyeliner én blush én foundation én concealer op ons gezicht smeren, alleen neemt dat zo. veel. tijd. in. beslag. En met een huilende baby op de achtergrond en het besef dat je nog boterhammen moet smeren voor straks op je werk, ga je maar al te vaak puur natuur de deur uit. Helemaal prima, maar dankzij deze 5 snelle beautyhacks zie je er net even iets frisser uit. 

1. Slaap op meerdere kussens om een puffy gezicht te vermijden

Slaap op meerdere kussens of verleg je matras zodat je hart hoger ligt dan je benen. Drinks ‘s avonds ook veel water: dat helpt tegen eventuele zwelling. Let er wel op dat je niet te dicht bij bedtijd nog veel drinkt, of je moet tijdens de nacht veel naar het toilet.

2. Bewaar reinigers en moisturizers in de koelkast

Als je huid gevoelig is voor irritatie, helpt het om je gezichtsreiniger en moisturizer in de koelkast te bewaren. Dankzij de koele temperatuur zal je huid kalmeren en zacht aanvoelen.

3. Foundation op? Geen probleem

De foundation is op en je hebt geen tijd gehad om naar de winkel te gaan voor nieuwe. We hebben het allemaal weleens meegemaakt, maar nu is de paniekreactie die daarop volgt verleden tijd. Je kunt zelf je foundation maken door je concealer en moisturizer te mengen.

4. Verberg vermoeide ogen met beige oogschaduw

Wanneer je maar vijf minuten hebt om je klaar te maken is je ogen schminken soms een uitdaging. Gebruik beige oogschaduw om je vermoeide ogen te verbergen. De bruine tint zorgt ervoor dat je wimpers tot hun recht komen, daarna werk je af met twee lagen mascara. Met deze simpele truc lijk je wakkerder. Lijk.

5. Gebruik een washandje tegen gebarsten lippen

Gebruik een proper washandje om je lippen te masseren. Hierdoor lossen de velletjes en kun jij genieten van mooie, zijdezachte lippen. Werk je lippen eventueel nog af door je favoriete lippenstift op te doen.

Lees ook: 8 beautyhacks waar babypoeder aan te pas komt

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
5 snelle beautyhacks voor mama’s zonder tijd
Sluiten