Baby 6 Nov 2019 Paulien

5 momenten waarop natte babydoekjes jouw dag redden

Je kunt ze nauwelijks een geheim wapen noemen, want ieder huishouden met jonge kinderen in huis heeft ergens wel een pak rondslingeren. Toch verdienen natte babydoekjes het om eens in de schijnwerper gezet te worden, want er zijn heel wat momenten waarop ze jouw dag redden.

1. Onverwacht bezoek

Je hebt het vast al eens voor gehad: je schoonouders bellen een half uurtje vooraf om te zeggen dat ze in de buurt zijn en wel even binnenspringen. De enige manier om kleverige vlekken van het salontafel, het keukenblad en de wc te halen zijn babydoekjes. Gewoon enkele keren heen en weer wrijven en je oppervlaktes zijn helemaal proper. Of ja, dat lijken ze toch te zijn.

natte babydoekjes

2. Standaard in je sporttas

Steek een pak natte doekjes standaard in je sporttas. Niet om je zweet mee af te vegen (hoewel wij van mening zijn dat zo’n doekje door je gezicht veel deugd kan doen), wel om je zweterige hoofdtelefoon of oortjes snel mee te reinigen.

3. Vuile poten

Nu je toch bezig bent, leg je het best meteen een pak natte babydoekjes bij je deur. Zodra je hond of kat met modderige poten binnenkomt, heb je iets bij de hand. Iets over voorkomen en genezen.

natte babydoekjes

4. Krokant speelgoed

Heb je het speelgoed van je oogappel ooit al eens van dichtbij bekeken? En dan bedoelen we écht van dichtbij? Dan weet je dat zo’n stuk speelgoed een combinatie is van kinderlijke vreugde en aangekoekte kruimels. Babydoekjes ertegenaan en het speelgoed is zijn krokant jasje kwijt.

5. Geen stof in de lucht

Heb jij ook altijd het gevoel dat het stof dat je net met een stofvod van de dressoir hebt gehaald er tien minuten later weer mooi op gedwarreld is? Same gurl! Maar laat ietwat vochtige doekjes daar nu je redmiddel zijn. Tip: probeer er ook je planten zeker eens mee af te stoffen.

natte babydoekjes

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
5 momenten waarop natte babydoekjes jouw dag redden
Sluiten