Mama & papa 8 Nov 2019 Paulien

5 bekende vaders verklappen hoe hun huwelijk eruit ziet na kinderen

Zoals er een tijd voor en na kinderen is, verandert ook je huwelijk wanneer je eerste uk het levenslicht ziet. Deze 5 bekende vaders verklappen hoe hun huwelijk eruit ziet na kinderen.

John Legend

John Legend vertelt aan Today:

“[Chrissy] is een heel goede mama. Ze geeft veel aandacht, zit vol liefde en kan met alles goed lachen. We waren al met z’n drietjes en het was enorm leuk om iemand nieuw in ons gezin te introduceren en hem even veel liefde te geven. Het is leuk om [mijn dochter] een grote zus te zien worden.

“Dada’s shoulders”

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

[Chrissy en ik] houden echt van elkaar en we respecteren en bewonderen elkaar. Ik denk dat dat de fundering van ons als een koppel is. We spenderen graag tijd in elkaars gezelschap. Mijn vrouw maakt me voortdurend aan het lachen. Soms maak ik haar ook aan het lachen. Iedereen weet dat zij grappiger is dan ik.”

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg vertelt aan The Sun:

“Ik ben mijn vrouw veel verschuldigd. Ze hielp me de man worden die ik nu ben en gaf een prachtig leven aan mij en onze kinderen. Ik wist dat ze van me hield om wie ik ben en dat ze iemand was die ik kon vertrouwen.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Tot ik haar ontmoette was ik niet klaar om een gezin te starten. Je hebt de juiste vrouw in je leven nodig en het gevoel dat jullie voor een lange tijd zullen samen blijven. Dat is vooral belangrijk als je voor kinderen wilt gaan.

Rhea wilde altijd al een moeder zijn. Ze had een job, maar haar doel in het leven was om moeder en echtgenote te worden. We delen dezelfde waarden. Uiteraard was de fysieke aantrekkingskracht er, maar dat is niet wat ons als koppel bij elkaar houdt. Mijn levensmissie is om mijn kinderen goed op te voeden. Als ik daar niet in slaag, maakt het niet uit wat ik voor de rest in mijn leven bereik.”

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds vertelt aan Today:

bekende vaders huwelijk na kinderen

“[Blake en ik] willen heel aanwezig zijn als ouders. Zowel Blake als ik komen uit een grote familie, en we willen een heel warme en gelukkige omgeving voor onze kinderen. Ik ben iets sentimenteler. Ik kan soms wat overdrijven. Ik heb dat altijd al gehad, sinds ik een kind was. Een gezin hebben betekent dat je je niet langer zorgen maakt om heel veel domme dingen, maar je begint te focussen op het heden.”

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher vertelt aan Entertainment Tonight:

“Mijn eerste prioriteit om aan te werken in de hele wereld, is steeds de relatie met mijn vrouw en de relaties met mijn kinderen. Het is de belangrijkste factor in mijn leven.

Night out with the wife

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Het was voor mij een heel goede beslissing om pas met kinderen te beginnen nadat ik mijn carrière op de rails had, iets wat niet iedereen kan doen. Maar als je het je wel kunt permitteren, vind ik dat het een wijze beslissing is omdat je sowieso je voet wat van het gaspedaal zult moeten nemen, zeker als je een ondernemer bent of net begint.

Ik plan mijn persoonlijke leven in mijn kalender in. Ik plan tijd met mijn kinderen in. Ik maak er vaste blokken van die ik nooit verplaats. Ik kom thuis, leg mijn telefoon weg, ik werk niet wanneer ik bij mijn kinderen ben en wanneer ik ga slapen neem ik nog steeds mijn telefoon niet vast.”

Dax Shepard

Dax Shepard vertelt aan Us Weekly:

“Wij geloven niet in de Ware. We geloven niet in dat sprookje. We geloven niet dat je iemand kunt ontmoeten waarmee je persoonlijkheid perfect matcht. Wij zijn tegenpolen en het heeft veel werk en therapie gekost opdat we konden samenleven.

Power Couple. Let’s hope they’re serving Red Lobster. #goldenglobes

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Ik ben alleen bang dat mensen ons zien en denken: ‘Oh, ik moet gewoon mijn Kristen Bell vinden.’ Dat is niet waar. Je zult je Kristen Bell vinden, maar dan begint het werk pas. […]

Onze regel is dat we nooit meer dan twee weken van elkaar weg mogen zijn, zonder excuses.”

Lees ook: Deze celebrities spreken openlijk over hun miskraam

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
5 bekende vaders verklappen hoe hun huwelijk eruit ziet na kinderen
Sluiten