Mama & papa 4 Dec 2019 Paulien

4 originele ideeën voor een kerstkaartje van het hele gezin

Doen je peuter en jij niets liever dan knutselen? Of wil je je kleine spruit aan al je vrienden en familie laten zien? Dan is een originele kerstkaart een goed idee. Wij geven je alvast vier originele ideeën om een uniek kerstkaartje te maken met het hele gezin.

1. Klein tekentalent

Is je peuter een kleine da Vinci in wording? Dan is het geen slecht idee om hem of haar jouw kaartje te laten ontwerpen. Dat kan je op twee manieren doen. Je kan enkele stukjes wit karton geven en zo allemaal unieke tekeningen krijgen. Of je legt een gigantisch wit papier op de tafel en laat je kleintje erop te keer gaan. Knip daarna het papier in gelijke stukjes, lamineer ze en voilà! Een originele kerstkaart.

2. Kitschy kersttruien

Een foto is ook altijd een leuk idee, maar dan wil je liefst wel origineel uit de hoek komen. Haal daarom eens allemaal je lelijkste kersttrui boven. Heb je er nog geen? Lidl verkoopt van 30/11 tot 6/12 de leukste en schattigste kersttruien. Ook voor je baby hebben ze schattige rompers in kerstthema en zelfs je huisdier kan mee op de foto met deze hondenrompers.

 

3. Kerstkoekjes

Vind je kerstkaartjes een beetje oubollig? Bak dan eens kerstkoekjes. Daar kan je peuter je ook perfect bij helpen. Twee vliegen in één klap: jij hoeft geen kerstkaartjes meer te kopen en je peuter is ook weer een dagje bezig.

4. Stickers

Als je kleintje nog niet klaar is voor kribbelen en krabbelen, kan ie ook een bestaand kerstkaartje opleuken door er bijvoorbeeld een paar leuke stickers op te kleven. Zo heb je toch een persoonlijke touch en heeft je kleintje het gevoel dat ie heeft kunnen helpen.

 

In samenwerking met Lidl

Het beste van Minimi.be in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
4 originele ideeën voor een kerstkaartje van het hele gezin
Sluiten